برای هر کسی که قصد توسعه برنامه های تلفن همراه را دارد یا کسی که مایل به ایجاد یک شرکت توسعه نرم افزار است ، دانستن این مساله که تخصص خود را در چه زمینه ای به کار بگیرد میتواند چالش برانگیز باشد. برای تلفن های هوشمند سیستم عامل های مختلفی ساخته شده که محبوب ترین آنها اندروید و iOS هستند. اگر شما یکی از کسانی هستید که در انتخابتان دچار تردید هستید ، پس نیازی نیست فکرتان را درگیر چنین افکاری نمایید. خیلی سریع ، می توانید ده دلیل بخوانید که هنگام تصمیم گیری در شرکت توسعه نرم افزار خود ، توسعه برنامه اندرویدی را بر هر سیستم عامل دیگری ترجیح دهید.
1- تنوع:
تنوع چاشنی زندگی است و تنوع چیزی است که خرید کردن را لذت بخش می کند. وقتی صحبت از تنوع می شود ، هیچ پلتفرم دیگری به پای اندروید نمی رسد. اندروید امکاناتی را فراهم کرده است که به تولید کنندگان تلفن های هوشمند مانند سامسونگ ، HTC ، ZTE ، سونی و موتورولا اجازه داده است تا بتوانند ایده های خود را پیاده سازی کنند. در سیستم عامل اندروید ، صرف نظر از سلیقه یا بودجه ، برای همه گوشی مناسب وجود دارد. شاید شما می خواهید یک گوشی جمع و جور یا گوشی با صفحه نمایش بزرگ یا صفحه نمایش چرخان داشته باشید ، می توانید همه چیز را با اندروید دریافت کنید. به عبارت ساده اندروید انعطاف پذیرتر از سایر سیستم عامل ها می باشد.
2- قیمت مناسب:
طیف گسترده ی تلفن های اندرویدی با مشخصات و طراحی های متنوع به معنای عرضه آنها با قیمت های مختلف است. این به معنای این است که صرف نظر از بودجه شما ، چیزی برای همه وجود خواهد داشت. تقریباً همه می توانند یک تلفن اندرویدی بخرند ، این برخلاف محصولات اپل است که ماهیت انحصاری دارند که به عنوان گوشی های گران قیمت توصیف می شوند. بودجه کم ممکن است یک تلفن هوشمند پیشرفته بسیار پیچیده را برای شما به ارمغان نیاورد اما چیزی را برای شما به ارمغان می آورد که می تواند یک تجربه واقعی گوشی هوشمند را ارائه دهد. قابلیت دسترسی یکی از دلایل عمده محبوبیت و تسلط گسترده در توسعه برنامه های اندرویدی و اندروید بر روی سایر سیستم عامل ها است.
3- سفارشی سازی
مردم عاشق کاوش هستند ، آنها عاشق آزاد بودن هستند ، آنها دوست دارند که بتوانند تصمیماتشان را با روش های خودشان بگیرند. اندروید این را می داند و دقیقاً همان چیزی است که ارائه می دهد. سفارشی سازی یکی از نقاط قوت اندروید است و پذیرش گسترده آن مهر تاییدی بر این امر می باشد. در حالی که اپل کنترل کاملی بر روی برنامه های پیش فرض دارد تا بتواند تجربه سخت افزاری و نرم افزاری مشابه را حفظ کند ، اندروید به کاربران اجازه می دهد تا درباره تجربه خود تصمیم بگیرند. از ساده ترین کارها مثل تصویر زمینه زنده تا پیشرفته ترین آنها مانند نصب ROM سفارشی.
4- ابزارک ها(Widgets):
یکی دیگر از مزیت های اندروید ابزارک ها هستنذد که بسیار خوب در دستگاه های اندرویدی کار می کنند. ابزارک ها در اندروید در مقایسه با سایر سیستم عامل ها بسیار عالی عمل کرده است ، سایر سیستم عامل ها و توسعه دهندگان برنامه تلفن همراه در حال شروع به اتخاذ چیزهای مشابه هستند ، به عنوان مثال سیستم زنده کاشی در تلفن ویندوز(the Live Tile System). ویجت به کاربران امکان می دهد بدون نیاز به راه اندازی یک برنامه ، فقط با یک نگاه ، به تمام اطلاعات ضروری که می خواهند درست از روی صفحه نمایش دسترسی پیدا کنند. اپل چیزی مشابه دارد ، که چندی پیش آن را راه اندازی کرد ، اما هنوز هم نمی تواند با آنچه ارائه ارائه می دهد رقابت کند.
5- چند وظیفه ای(Multi-tasking):
البته ، چند وظیفه ای تقریبا در تمام سیستم عامل های گوشی های هوشمند در دسترس است ، اما هیچ کدام آن را به خوبی اندروید انجام نمی دهند.. برخی از تولید کنندگان ، به عنوان مثال سامسونگ امکان کار با چند پنجره را فراهم می کند. این به کاربران امکان می دهد چندین برنامه را همزمان مشاهده کنند. اپل سالها در تلاش است تا این ویژگی را به دست آورد. از همه بدتر ، ویژگی چند وظیفه ای اپل را می توان در تبلت های آن یافت.
6- لانچرها:
تنوع لانچرها جنبه دیگری است که به شخصی سازی منحصر به فرد موجود در اندروید اضافه می کند و نقش مهمی در توسعه برنامه اندرویدی دارد. وقتی صحبت از آیفون می شود ، همه یکسان به نظر می رسند در صورتی که در اندروید اینچنین نیست.
اندروید انواع مختلفی از لانچرهای سفارشی را ارائه می دهد که بر نحوه نمایش ظاهر یک تلفن هوشمند یا تبلت تأثیر می گذارد. لانچرهای سفارشی به کاربران امکان می دهند همه موارد را از طرح صفحه نمایش گرفته تا نحوه عملکرد ، از حرکات گرفته تا انتقال صفحه ، تغییر دهید. لانچرها کاربران را با دنیایی از امکانات بدون خطر درگیر می کنند.
لانچرهای سفارشی بسیار بی نظیر و انعطاف پذیر هستند و به کاربران اجازه می دهند تقریباً هر چیزی را بدست آورند. در واقع ، اگر کسی عاشق ظاهر iOS یا سیستم عامل ویندوز باشد ، لانچرهای سفارشی اندرویدی وجود دارند که می توانند در دستیابی به آن به شما کمک کنند.
7- رام های سفارشی:
این کار به راحتی برای همه قابل اجرا نیست ، اما برای کسانی که می توانند ، به عنوان مثال شرکت توسعه برنامه های تلفن همراه ، دنیایی از امکانات را ارائه می دهد. رام های سفارشی یک وجه دیگر است که اندروید بیش از سایر سیستم عامل های تلفن همراه به آن پرداخته است. اندروید اجازه می دهد تا افراد با مهارت فنی از جایگزینی نرم افزار دستگاه با رام سفارشی استفاده کنند. در اصل ، این به معنای نصب یک سیستم عامل جدید است. دلیل این امر امکان عملکرد بهتر و یا امکان دسترسی کاربران به ابزارها و افزونه ها است. این همچنین می تواند به این دلیل باشد که سازنده یا شرکت توسعه دهنده برنامه تلفن همراه کند باشد و در به روزرسانی خود به جدیدترین نسخه موجود سیستم عامل اندروید کند عمل کند.
8- ادغام با گوگل:
صاحبان فعلی اندروید یعنی گوگل از نظر تجاری بسیار باهوش هستند. دستگاه های اندروید با تمام محصولات گوگل یکپارچه کار می کنند. Google Docs ، Gmail ، YouTube ، Google Music ، Google Maps ، Google Chrome ، Google+ و غیره. گوگل به عنوان پادشاه وب در نظر گرفته شده است. این یک جذابیت عمده برای بیشتر افراد است ، زیرا داشتن یک دستگاه اندرویدی به آنها امکان دسترسی فوری به همه این نرم افزارهای مهم را می دهد.
اگرچه چند سیستم عامل دیگر و شرکت توسعه دهنده برنامه های تلفن همراه برخی از این سرویس های گوگل را ارائه می دهند ولی دسترسی به این سرویس ها مانند اندروید نیست. به سختی کسی از یک دستگاه هوشمند استفاده می کند که از یک یا چند سرویس گوگل استفاده نمی کند. اندروید امکان ادغام آسان و کارکرد یکپارچه را فراهم می کند.
9- Google Now:
درست مانند کارهای چند وظیفه ای که در بالا توضیح داده شد ، یک دستیار دیجیتال یکی دیگر از ویژگی هایی است که تقریباً در همه سیستم عامل ها موجود است و نقش مهمی در توسعه برنامه اندرویدی دارد. اما Google Now که در اصل در اندروید موجود است یکی از بهترین هاست. به حدی که اکنون در برنامه Google iOS موجود است. با وجود در دسترس بودن در دستگاه های اپل ، ویژگی های خاصی وجود دارد که به طور خاص برای پلتفرم اندرویدی توسعه یافته است. Google Now یک جستجوی صوتی عالی است که واقعا امکان راحتی زندگی روزمره را فراهم می کند. Google Now قصد دارد قبل از اینکه کاربران فرصتی برای فکر کردن برای جستجو داشته باشند ، خواسته های آنها را برآورده سازد.
یکی از جوانب مثبت Google Now ، صراحت و اختصاصی بودن آن است. این یک جنبه صحیح در هنگام جستجوی بهترین دستیار دیجیتال یا شرکت توسعه دهنده برنامه های تلفن همراه است.
10- بازی ها و برنامه های رایگان:
به طور واضح اندروید بازی ها و برنامه های رایگان بیشتری را نسبت به سیستم عامل های دیگر فراهم می کند. گاهی اوقات یک برنامه بسیار مشابه که به صورت رایگان در اندروید ظاهر می شود ، به زودی دارای برچسب قیمت می شود. افراد به راحتی از مدل فریمیومی یا تبلیغی پشتیبانی می کنند.