افزایش سرعت سایت
آیا به فکر افزایش سرعت سایت خود هستید ؟ آیا می دانستید اگر سرعت سایت شما جوری باشد که زمان بارگذاری بیشتر از 2 ثانیه طول بکشد، حدود 47 درصد از بازدیدکنندگان را از دست خواهید داد؟
تصور کنید … فقط 2 ثانیه.
منطورم اینه 2 ثانیه به درد هیچ چیزی نمی خوره!
اما 47 درصد از مردم دنیا طاقت نمی آورند، و منتظر بالا آمدن سایت شما نمی شوند و روی سایت بعدی کلیک خواهند کرد.
شاید براتان خنده دار باشد، که واقعا 2 ثانیه؟ اما آمار می گویند که؛ بر سر همین 2 ثانیه شما 47 درصد از مشتریان خود را از دست می دهید!
این آمار وحشتناکی است!؟
اما صبر کنید، خبر بدتری هم هست!
گوگل به تازگی سایت ها را براساس سرعت سایت برای کلاینت ها دسته بندی می کند.
برای مثال اگر سرعت سایت شما در بالا آمدن پایین باشد، گوگل سایت شما را در هنگام جستجو توسط کلاینت، در صفحه نشان نمی دهد و رتبه ی پایین تری به شما می دهد.
این عمل توسط گوگل در حدی است که، اگر سایتی برای شما مطلبی بر روی ایمیلتان هم فرستاده باشد هم چک می شود.
در این مبحث به شما آموزش خواهیم داد که چگونه سرعت سایت خود را افزایش داده و همچنین با گوگل رابطه ی خوبی ایجاد کنید.
در این تیتر چند مورد ساده را مرور می کنیم، کارهایی که می توانید به آسانی انجام دهید و کمک شایانی به بهبود سرعت سایت وردپرسی شما می کند، به طور مشخص:
- برای انجام این کار نیازی به مهارت های برنامه نویسی یا فنی ندارید.
- این موارد زمان بارگیری سایت شما را نصف یا بیشتر کاهش می دهد.
- نتایج این کارها کاملا برایتان روشن و واضح می باشد.
- همه چیز رایگان است و نیازی به سرمایه نیست!
بیایید شروع کنیم:
1. پلاگین های بهار پاک (spring-clean)
پلاگین های وردپرس مانند مواد هستند به طوری که نصب یکی بعد از دیگری دارای سختی هایی است.
با این حال، لازم به ذکر است که هر افزونه ای که نصب میکنید، در زمان بارگذاری سایت شما تاثیر خواهد داشت. به عبارت دیگر، هرچه پلاگین های بیشتری داشته باشید، سرعت سایت شما کندتر خواهد شد.
در تصویر زیر یک مورد از توضیحات بالا را مشاهده می کنید:
متوجه شدید! 83.7 درصد از زمان بار گذاری سایت مربوط به پلاگین ها می شه!
** چطوری میشه اینو تعمیر کرد؟ **
به محل نصب پلاگین ها رفته و موارد غیر ضروری را حذف کنید. همه ی چیزهایی که بدرد نمی خورند را حذف کنید و به سایت خود اجازه زندگی را بدهید. این گام به تنهایی می تواند زمان بارگذاری سایت شما را به نصف کاهش دهد.
2. پلاگین های کم کار را حذف کنید.
حذف پلاگینهایی که استفاده نمی کنید مرحله اول است. گام دوم، پلاگین هایی است که خیلی آهسته هستند و کارایی سایت شما را پایین می آورند.
چگونه می توان پلاگین های آهسته را شناسایی کرد؟
به طور کلی، 5 نوع پلاگین وجود دارد که به شدت بر عملکرد وب سایت تاثیر می گذارد:
- پلاگین های امنیتی،
- پلاگین های پشتیبان،
- فرم های تماس،
- افزونه های SEO،
- تجارت الکترونیک.
خب، ما قصد داریم سرعت سایت خود را به میزان قابل توجه ای افزایش دهیم، پس باید از پلاگین های کارآمدتری استفاده کنیم. ما در اینجا مواردی را پیشنهاد خواهیم کرد و همچنین، توصیه هایی خاص را تذکر خواهیم داد.
3. یک افزونه برای ذخیره شدن دریافت کنید.
خوب، ذخیره سازی یک موضوع نسبتا پیچیده و خسته کننده است. پس بیایید زیاد ریز نشویم.
تنها چیزی که ما در اینجا باید بدانیم این است که ذخیره سازی به سرور کمک می کند تا با گذاشتن بعضی فایل در بعضی جاها، سرعت بار گذاری سایت شما را افزایش یابد. ذخیره سازی یک راه کار بسیار ساده و شگفت انگیز در افزایش سرعت سایت شما است، تا جایی که سرعت بار گذاری را از 2.4 ثانیه به 0.9 ثانیه می رساند.
و بهترین قسمت؟
اگر چه کمی مبحث فنی و علمی است اما، با نصب افزونه هایی آسان تر می شود. پلاگین W3 Total Cache نام دارد. نصب و فعال کردن آن همانند دیگر افزونه ها می باشد.
در حال حاضر، این افزونه دارای گزینه های بسیار و دارای قسمت سفارشی سازی است. با این حال، درست بعد از فعال شدن، افزونه با توجه به تنظیمات پیش فرض قبلی خود ، بدون هیچ گونه دخالت شما در تنظیمات آن شروع به کار می کند. بنابراین اگر نمیخواهید تنظیمات خاصی بر روی آن اعمال کنید، فقط پلاگین را فعال و رهایش کنید، فقط آن را در Autopilot قرار دهید.
4. بهینه سازی پایگاه داده خود.
“بهینه سازی” و “پایگاه داده” مانند کلماتی حیاتی و تهدید آمیز هستند، اما آنها نیستند. حداقل در این جا نیست. منظورم این است که شما با بهینه سازی سایت وردپرسی خود، سایت خود را از طریق پلاگین سریع تر می کنید و باعث افزایش سرعت سایت می شوید.
این پلاگین WP-Optimize نام دارد. باز هم نصب و فعال کردن آن همانند دیگر پلاگین هاست، و سپس اجازه دهید پایگاه داده شما را در autopilot بهینه سازی نماید.
5. پلاگین های خود را تمام وقت فعال نکنید.
چیزی که پلاگین ها برای سایت شما به ارمغان می آورند، کندتر کردن سایت شماست. البته در صورتی که دائما فعال باشند.
در حال حاضر، راه کار این است که نباید همه پلاگین ها همیشه فعال باشند. برای مثال بعضی از آنها فقط باید در هر هفته چند دقیقه فعالیت داشته باشند تا بتوانند کارشان را انجام دهند – و سپس شما می توانید آنها را مجددا غیرفعال کنید.
تعدادی از این پلاگین ها عبارتند از:
- پلاگین برای بهینه سازی پایگاه داده شما. برای مثال، افزونه ای که در بالا ذکر شد، فقط باید یکبار در ماه یا بیشتر فعال شود. اجازه دهید کار خود را انجام دهد و سپس آن را خاموش کنید.
- چاک دهنده پیوند شکسته – اگر از آن استفاده می کنید.
- پلاگین بهینه سازی محتوا و ردیاب های رسانه های اجتماعی.
6. غیر فعال کردن pingbacks و trackbacks
Pingbacks و Trackbacks دو جزء اصلی وردپرس هستند که هر زمان که وبلاگ یا صفحه شما لینک می شود هشدار می دهند. ممکن است مفید باشد، اما شما ابزارهایی مانند Google Webmaster Tools و سایر خدمات را برای بررسی این موارد در اختیار دارید.
با نگه داشتن pingbacks و trackbacks ممکن است مقدار نامطلوبی از فشار را بر روی منابع سرور خود قرار دهید.
این به این دلیل است که هر زمان که، کسی تلاش می کند به سایت شما پیوند دهد، درخواستها را در وردپرس ایجاد می کند. این قابلیت نیز به طور گسترده ای مورد سوء استفاده قرار می گیرد.
مثلا زمانی که هدف، حمله به وب سایت از نوع DDoS می باشد.
شما می توانید آن را در WP-Admin / تنظیمات / Discussion خاموش کنید. فقط “اجازه اعلانهای پیوند از وبلاگهای دیگر (pingbacks و trackbacks) را غیرفعال کنید”.
این به شما کمک خواهد کرد تا وردپرس را بیشتر تقویت کنید.
7. تاثیر طراحی وب سایت در سرعت آن
بی شک طراحی وب سایت استفاده از کتابخانه های css و js تاثیر زیادی در سرعت دارند لذا شما می توانید با بهینه سازی طراحی وب سایت خود نیز در سرعت آن تاثیر زیادی بگذارید
سلام مرسی خیلی کمک کردش مخصوصا غیر فعال کردن دوره ای پلاگین ها