10 دلیل بهتر بودن برنامه های موبایل نسبت به وبسایت

علی رضا خان چوپان وبلاگ 18 جولای 2020
10 دلیل بهتر بودن برنامه های موبایل نسبت به وبسایت

تعداد کاربران موبایل امروزه از تعداد کاربران رایانه بیشتر شده است! در نتیجه ، مشاغل متوجه نیاز به استفاده موثر از تلفن همراه برای جذب مشتری شده اند. آنها برای بهبود تجربیات مشتریان و افزایش ارتباط با آنها باید برنامه ها و وب سایت های تلفن همراه را بهینه کنند. در حالی که مشاغل دارای درآمد زیاد می توانند از وب سایت های ورژن موبایل و برنامه ها به صورت همزمان استفاده کنند ، شرکت های دیگر ممکن است مجبور باشند یکی از آنها را انتخاب کنند. انتخاب بین برنامه های تلفن همراه و وب سایت ها به هزینه آنها ، قابلیت استفاده ، ویژگی های مورد نیاز و مخاطبان هدف بستگی دارد. مطالعات نشان می دهد که کاربران استفاده از برنامه های تلفن همراه را به وب سایت های ورژن موبایل ترجیح می دهند. این امر نیاز جدی جهت ساخت برنامه های تلفن همراه برای دستیابی به مشتریان بالقوه (و موجود) ایجاد می کند. علاوه بر این دلایل مختلف دیگری نیز وجود دارد که باعث می شود برنامه های تلفن همراه بهتر از وب سایت های ورژن موبایل باشند که در این مطلب به 10 مورد از آنها می پردازیم.

1- قابلیت شخصی سازی بهتر در برنامه های موبایل

شخصی سازی در مورد ارائه امکانات متناسب به کاربران بر اساس علایق ، موقعیت مکانی ، نحوه استفاده و موارد دیگر است. با برنامه های موبایل ، دریافت بازخوردهای شخصی کاربران آسان است. برنامه های تلفن همراه می توانند به کاربران اجازه دهند تا اولویت های خود را در ابتدا تنظیم کنند و براساس آن امکانات متناسب را دریافت کنند. برنامه ها همچنین می توانند درگیری کاربر را ردیابی و مشاهده کنند و از آن برای ارائه توصیه ها و به روزرسانی های سفارشی به کاربران استفاده کنند. علاوه بر این ، آنها می توانند مکان کاربران را در لحظه شناسایی کنند تا محتوای خاص جغرافیایی را ارائه دهند.

با این حال ، بهبود تجربه کاربری تنها هدفی نیست که شخصی سازی به خاطر آن انجام می شود. همچنین می تواند به بهبود نرخ تبدیل برنامه ها کمک کند: هنگامی که کاربران از محتوای شخصی سازی شده استفاده می کنند ، شانس بالاتری برای تغییر آن دارند.

2- سهولت در ارسال اعلان ها

طی چند دهه گذشته ، ایمیل رایج ترین ابزار ارتباطی تجاری بوده است. مشاغل از ایمیل استفاده گسترده ای کرده اند (برخی از آنها تقریباً از آن سوء استفاده کرده اند) تا بتوانند به کاربران خود دسترسی پیدا کنند. در نتیجه ، ایمیل اثربخشی را که در گذشته داشته از دست داده است. نرخ باز کردن ایمیل و کلیک آن به طور مداوم کاهش یافته است. خوب دلیلی برای نگرانی وجود ندارد اعلان های برنامه تلفن همراه چاره کار است. اعلان ها دو نوع هستند: پوش نوتیفیکیشن و اعلان های درون برنامه. هر دوی آنها گزینه های مهیجی برای برقراری ارتباط با کاربران برنامه بدون ایجاد حس ناخوشایند هستند.

امکان ارسال اعلانهای فوری و غیر مزاحم به کاربران آنقدر مورد نظر است که یکی از مهمترین دلایل بسیاری از مشاغلی است که می خواهند برنامه تلفن همراه داشته باشند. اعلان های درون برنامه اعلانی هستند که کاربران می توانند هنگام باز کردن یک برنامه به آن دسترسی داشته باشند( مانند پیام هایی که از سمت سرور برای کاربر خاصی ارسال می شود). از طرف دیگر ، پوش نوتیفیکیشن ها آن اعلان هایی هستند که کاربران می توانند بدون توجه به فعالیتی که در دستگاه تلفن همراه خود انجام می دهند ، دریافت کنند. ناگفته نماند که شما باید ارسال اعلان های خود را برنامه ریزی کنید در غیر اینصورت امکان از دست دادن کاربران وجود دارد.

متاسفانه بابت تحریم هایی که بر علیه کشور ما اعمال شده ما به سرویس های خارجی ارسال نوتیفیکیشن دسترسی نداریم اما سرویس های داخلی این خلاء را جبران کرده و امکانات خوبی را در اختیار کاربران ایرانی قرار می دهند.

3- استفاده از امکانات دستگاه تلفن همراه

برنامه های موبایل این مزیت را دارند که از ویژگی های دستگاه تلفن همراه مانند دوربین ، لیست مخاطبین ، GPS ، تماس های تلفنی ، شتاب سنج ، قطب نما و غیره استفاده می کنند.

چنین ویژگی های تلفن های همراه در هنگام استفاده در یک برنامه می تواند موجب جذابیت و تعامل هر چه بیشتر کاربر با برنامه شود. علاوه بر این ، این ویژگی ها همچنین می توانند باعث سهولت استفاده کاربر از برنامه شوند. به عنوان مثال ، کاربرانی که می توانند فرم خود را در برنامه بانکی تکمیل کنند ، می توانند عکس خود را برای تکمیل مراحل ارسال کنند. این برنامه به کاربران امکان می دهد برای گرفتن و ارسال عکس از دوربین دوربین تلفن همراه خود استفاده کنند. امکانات تلفن همراه می تواند مدت زمانی را که کاربران برای انجام یک کار خاص در یک برنامه انجام می دهند به طور قابل توجهی کوتاه کند و حتی می تواند باعث افزایش تعامل شود.

وب سایت های ورژن موبایل همچنین می توانند از برخی ویژگی های دستگاه تلفن همراه مانند دوربین ، GPS و غیره استفاده کنند ، با این وجود محدودیت های فناوری در استفاده از تمام ویژگی های چندرسانه ای یک دستگاه (که برنامه های تلفن همراه می توانند از آن استفاده کنند) وجود دارد.

4- امکان استفاده آفلاین

این مورد احتمالاً اساسی ترین تفاوت بین وب سایت ورژن موبایل و یک برنامه است. اگرچه برنامه ها ممکن است برای انجام بیشتر وظایف خود به اتصال به اینترنت نیز نیاز داشته باشند، اما هنوز هم می توانند محتوای اصلی و عملکردی را در حالت آفلاین به کاربران ارائه دهند. بیایید دوباره مثال برنامه بانکی را بررسی کنیم. برنامه می تواند ویژگی هایی مانند محاسبه مالیات ، محاسبه اقساط و تعیین حد وام را ارائه دهد. این ویژگی ها می توانند حتی بدون کمک اتصال به اینترنت کار کنند.

حتی اگر وب سایت های تلفن همراه بتوانند از قابلیت caching برای بارگیری صفحات وب بدون اتصال به اینترنت استفاده کنند اما فقط می توانند عملکردهای محدودی را ارائه دهند.

5- آزادی در طراحی

حتی با وجود پیشرفت های زیاد فناوری در طراحی وب ، وب سایت های ورژن موبایل برای انجام حتی ابتدایی ترین عملکردها به مرورگرها وابسته هستند. وب سایت های ورژن موبایل به ویژگی های مرورگر مانند “دکمه عقب” ، “دکمه تازه سازی” و “نوار آدرس” نیاز دارند. برنامه های موبایل هیچ یک از این محدودیت ها را ندارند. یک برنامه تلفن همراه می تواند با بسیاری از کارکردهای پیچیده ، مبتنی بر حرکات پیشرفته مانند “ضربه زدن” ، “کشیدن” ، “نگه داشتن” و موارد دیگر طراحی شود.

برنامه ها می توانند از این حرکات برای ارائه کارآیی های خلاقانه استفاده کنند که می تواند به کاربران در انجام بهتر کارها کمک کند. به عنوان مثال ، یک برنامه می تواند به کاربران اجازه دهد با استفاده از کشیدن انگشت به مرحله بعدی یا قبلی حرکت کنند.

6- تجربه برندسازی جدید برای کسب و کار

از آنجا که یک برنامه تلفن همراه با وب سایت یک شرکت متمایز است، این آزادی را دارد که یک تجربه جدید برندسازی را به کاربران ارائه دهد. این بدان معناست که شرکت می تواند با سبک های جدید برندسازی برای برنامه آزمایش کند ، که می تواند متفاوت از سبک معمول برند وب سایت شرکت (یا شرکت به طور کلی) باشد. شرکت ها می توانند برنامه های موبایل را بطور خاص برای انتقال به یک سبک جدید برند برای خودشان بسازند. همچنین یک برنامه تلفن همراه به دلخواه کاربران می تواند ظاهر خود را مطابق دلخواه کاربران تنظیم کند. این مساله می تواند بیشتر در شخصی سازی برنامه کمک کند.

7- کاربران زمان بیشتری را صرف برنامه ها می کنند

طبق مطالعات انجام شده کاربران تلفن همراه 86٪ از وقت خود را در برنامه های تلفن همراه و فقط 14٪ از زمان را در وب سایت های ورژن موبایل می گذرانند. علاوه بر این ، میانگین زمان کاربران در برنامه های تلفن همراه نیز در حال افزایش است ، به طور میانگین در یک سال 21٪ افزایش می یابد.

توجه: نکته قابل تامل در اینجا این است که کاربران بیشتر وقت خود را صرف بازی ها و شبکه های اجتماعی می کنند.

با این حال ، ما اطلاعاتی از اینکه کاربران از کدام سایت های ورژن موبایل بیشتر بازدید می کنند را در اختیار نداریم(از 14 درصد زمان ذکر شده در بالا). از این رو ، نمی توان مقایسه کرد.

8- سهولت کار با برنامه های موبایل

برای استفاده از وبسایت ورژن موبایل نیاز به دانستن آدرس وبسایت مورد نظر و وارد کردن آن در قسمت آدرس بار مرورگر می باشد در صورتی که در برنامه های تلفن همراه اینگونه نیست و کاربر هر زمان که نیاز داشته باشد برنامه مورد نظر را به راحتی در دستگاه خود اجرا خواهد کرد

9- تاثیرگزاری برند کسب و کار بر ذهن کاربر

کاربران مقدار قابل توجهی از وقت خود را صرف دستگاه های تلفن همراه می کنند. به جرات می توان گفت که بسیاری از کاربران تقریباً هر روز از برنامه هایی که در دستگاه های خود نصب کرده اند استفاده می کنند. این استفاده مرتب از برنامه ها می تواند به عنوان یک فرصت برندسازی مورد استفاده قرار گیرد. حتی اگر کاربران به طور فعال از یک برنامه تلفن همراه استفاده نکنند، تا زمانی که برنامه بر روی گوشی کاربر نصب باشد نماد برنامه تداعی کننده آن برند در ذهن کاربر خواهد بود و مانند یک تبلیغ کوچک برای این برند عمل می کند.

این رفتار کاربر می تواند با تئوری تشخیص سیگنال مرتبط باشد ، که نشان می دهد کاربران حتی آن دسته از تبلیغات را که آنها را نادیده گرفته اند در گوشه ذهن خود پردازش می کنند.

10- برنامه ها می توانند سریعتر از وب سایتها کار کنند

یک برنامه تلفن همراه به خوبی طراحی شده می تواند عملکرد بسیار سریعتر از یک وبسایت ورژن موبایل داشته باشد. برنامه ها معمولاً داده های خود را به صورت محلی در دستگاه های تلفن همراه ، بر خلاف وب سایت هایی که به طور کلی از سرورهای وب استفاده می کنند ، ذخیره می کنند. به همین دلیل ، بازیابی اطلاعات با سرعت در برنامه های تلفن همراه اتفاق می افتد. برنامه ها می توانند با ذخیره کردن تنظیمات برگزیده و استفاده از آنها برای انجام اقدامات پیشگیرانه از طرف کاربران ، وقت کاربر را ذخیره کنند. همچنین توجیه فنی وجود دارد که نشان می دهد چرا برنامه های تلفن همراه می توانند سریعتر کار کنند. وب سایت های تلفن همراه برای انجام بیشتر عملکردهای خود از کد جاوا اسکریپت استفاده می کنند. و چارچوبی که برنامه های تلفن همراه از آن استفاده می کنند تقریباً پنج برابر سریعتر از کد جاوا اسکریپت قابل اجرا است! در حالی که همه اینها در پس زمینه اتفاق می افتد و کاربران متوجه هیچکدام از این اتفاقات نمی شوند اما در عمل این اختلاف سرعت را احساس می کنند و یک تجربه کاربری دلپذیر به دست می آورند.

چکیده

توسعه وبسایت ورژن موبایل و برنامه تلفن همراه برای کسب و کار شما می تواند یک امر پرهزینه باشد. شاید براساس بودجه و اهداف شغلی خود مجبور شوید یکی از این دو را انتخاب کنید. در حالی که هر دو جوانب مثبت و منفی خود را دارند به ویژه برنامه های تلفن همراه که به شما برای تعامل هر چه بیشتر با کاربران یاری می کنند. برنامه های موبایل شخصی سازی و کارایی عملیاتی بیشتری را به همراه چندین ویژگی منحصر به فرد دیگر ارائه می دهند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

فیلد های ستاره دار* الزامی می باشند.