10 استراتژی غلط در وب سایت ها

امیر شیخ زاده وبلاگ 20 آگوست 2019
10 استراتژی غلط در وب سایت ها

قبلا مقاله ای تحت عنوان ۵ دلیل عدم موفقیت وب سایت ها قبل از شروع به کار  و ساخت یک سایت موفق صحبت کردیم . حالا سراغ استراتژی های غلط  در وب سایت ها پس از راه اندازی می خواهیم شما را اشنا کنیم .آیا هر باری که وب سایت خود را مورد بررسی قرار می دهید متوجه می شوید که در حال پسرفت است ؟ آیا شما نتایج قابل قبولی را دریافت نمی کنید و به مطاله بیشتر در این زمینه ادامه می دهید ؟همین که پذیرفته اید وب سایت شما در حال دادن میدان به سایر رغیبان هست اولین قدم را برداشته اید اما حالا چه ؟

امروزه استراتژی های بازاریابی دیجیتال به سرعت در حال تحول هستند و ، دقیقاً مانند هر تغییر و تحولی ، کسانی که خود را با این تحول ها منعطف می کنند پاسخ مناسبی دریافت می کنند ، و کسانی راه به انقراض می کشاند. برای پیشگیری شما باید هر 12 ماه وب سایت خود را ارزیابی کنید.اگر در این زمینه تخصص کافی ندارید تنها با یک تماس می توانید از خدمات ما استفاده کنید . آیا وب سایت همانطور که باید تجارت شما را اتقاع می دهد ؟ یا در حال شکست در زمینه کسب و کار اینترنتی هستید ؟ و در حال هزینه اضافه هستید ؟

 

برای دانستن اینکه وب سایت شما در کجا قرار دارد ، مطمئن شوید که هیچ یک از این 10 اشتباه را انجام ندهید.

 

1. شما بلاگ ندارید

وبلاگ – چه کسل کننده یک کلمه (بلاگ)، درست است؟ شاید چنین باشد ، اما شما باید مطالبتان را به درستی قالب بندی ، ارسال و بایگانی کنید. هر آنچه مثل اینفوگرافیکی ، عکاس ، ویدیو و … بارگذاری می کنید برای بازدید کنندگان شما ارزش دارد و داشتن یک وبلاگ سریعترین ، ارزانترین و موثرترین روش برای توزیع کار شماست تا بازدید کنندگان شما بتوانند آنها را به اشتراک بگذارند. بستر وبلاگ شما برای پیشبرد سئو ، تبدیل شدن شما به یک رهبر فکری در زمینه فعالیتان و افزودن مطالب و حضور در رسانه های اجتماعی است.

 

2. استراتژی محتوای شما اشتباه است

محتوای شما در وبلاگ شما زندگی می کند ، اما آیا شما این محتوا را با رویکردی کاملاً متمرکز و قابل تکرار ایجاد می کنید؟ ارسال مطلب یک چیز است ، اما ارسال مداوم و با هدف یه چیز دیگر. شما باید مخاطبان مورد نظر خود ، شخصیت خریداران ، هویت نام تجاری خود ، اهداف SEO خود و کانال های توزیع خود را بشناسید تا بتوانید مطالب پر محتوا، تازه و در دسترس را که بازدید کنندگان به آن علاقه مند هستند استفاده کنید. به یاد داشته باشید “محتوای پادشاه است.

 

3. استراتژی سئو شما درست نمی باشد

75٪ از کاربران اینترنت روی اولین صفحه نتایج جستجو کلیک می کنند – و بدون استراتژی بهینه سازی موتور جستجو (SEO) ، هرگز به آنجا نخواهید رسید. هیچ وقت. اگر شما فقط روی کلمات کلیدی تمرکز کرده این. بدانید الگوریتم گوگل باهوش تر از قبل هستند. امروزه ، یک استراتژی مؤثر SEO یک فرایند پیچیده و مداوم است که در کیفیت بالای را می طلبد. شما به تحقیقات دقیق را د مورد کلمات کلیدی ، استراتژی های دقیق لینک دادن ، رویکردهای متمرکز در رسانه های اجتماعی ، طبقه بندی اطلاعات و روش های توزیع اختصاصی نیاز دارید.

 

4. استراتژی رسانه های اجتماعی شما به درد نخور است

من می توانم احساس کنم که در برابر این یکی مقاومت می کنید – “به عنوان مثال ، کار من طراحی وب سایت است ” اما هر کسب و کاری می تواند از حضور در رسانه های اجتماعی که در وب سایت مطرح بهره مند شوند. این کار دنبال کننده گانی را به خود جلب می کند و از آنها دعوت می کند تا محتوای شما را به اشتراک بگذارند.این کار اگر به درستی انجام شود ، یک استراتژی قوی در رسانه های اجتماعی به وجود خواهد آورد: لینک از شبکه های رسانه های اجتماعی به وب سایت شما ، دکمه های اشتراک گذاری رسانه های اجتماعی در محتوای شما ، یک فرایند قابل تکرار برای به اشتراک گذاری محتوا از وب سایتتان به رسانه های اجتماعی و یک ساز و کار برای اشتراک گذاری تیم محتوای وب سایت شما در شبکه های اجتماعی خواهد بود.

 

5- شما یک استراتژی تبدیل ندارید

هر وب سایت باید هدفی را غیر از بروشور بودن داشته باشد. وب سایت شما باید محیطی دلپذیر باشد که بازدید کنندگان تشویق شوند شما را ارزیابی کنند ، آگاه شوند و سپس به طور طبیعی “تبدیل” به یک مشتری شوند. برای انجام این کار ، وب سایت شما برای هدایت بازدیدکنندگان در مکان های مناسب به (calls-to-action) نیاز دارد.CTA یعنی دعوت از مخاطب برای انجام یک کار، که آن کار باعث می‌شود که مخاطب، با برند شما بیشتر سر و کار داشته باشد.ممکن است از او دعوت کنید که ایمیل خود را وارد کند، به فلان شماره پیامک بزند، یک فایل خاصی را دانلود کند. شما باید بدانید چه موقع باید اقدام به درخواست (Micro-Conversions) کنید (ایجاد حساب کاربری ، اضافه کردن محصول به سبد خرید ، وارد کردن ایمیل و … ) ، و چه زمانی آن را تبدیل به (Macro-Conversions) (خرید یک محصول از سایت ، درخواست جهت استعلام قیمت و ..) کنید. اینگونه عملکرد بازدید کننده شما را تبدیل به مشتری شما می کند.

6. وب سایت شما ریسپانسیو نیست

امروز ، هر کسب و کار نیاز دارد تا کاملاً کاربردی و در دسترس در همه سیستم عامل ها ، صفحه نمایش و دستگاه ها – تلفن های هوشمند ، تبلت ها و لپ تاپ ها باشد. بنابراین ، باید با ساختن یک سایت رسپانسیو ، آن را قابل مشاهده بر روی تمام دستگاه ها تغییر دهید. با این کار وب سایت شما در دسترس مخاطبان گسترده تری قرار خواهد گرفت ، سئو سایت شما را تقویت کرده و به تسبت جایگاه سایت شما کمک می کند.

بد نیست مقاله “طراحی ریسپانسیو (rwd) وبسایت شما حرف آخر را می زند” را مطالعه کنید.

 

7. شما نمی توانید وب سایت خود را به روز کنید

CMS یا سیستم مدیریت محتوا ، ابزاری که برای به روزرسانی سایت استفاده می شود ، مانند اضافه کردن صفحات جدید ، اشاره دارد. اما استفاده از همه CMS ها آسان نیست – و همه ما می دانیم این به چه معناست: هیچ کس در شرکت شما نمی داند چگونه به آن دسترسی پیدا کند ، سایت را به روز رسانی کند یا یک چیز مشکل و خاص را برطرف کند. بنابراین ، شما مرتباً برای توسعه این کارهای ساده باید به برنامه نویسان خود مراجعه کنید (و در حال پرداخت هزینه به آن هستید) ، یا در کل دست روی دست گذاشته اید و محتوای وب سایت شما به مرور زمان در حال یخ زدن است ،و  رتبه Google شما کاهش می یابد. CMS مناسب برای شما می تواند مفید باشد. مانند WordPress یا یک CMS اختصاصی با امکانات همه جانبه

8. شما تجزیه و تحلیل وب سایت خود را جدی نمی گیرید

درک نحوه تعامل بازدید کنندگان با وب سایت شما بسیار مهم است. با استفاده از Google Analytics ، Sprout Social ، HubSpot و Moz می توانید هر چیزی را که اهمیت دارد بررسی کنید – حجم ترافیک ، منابع ترافیک ،ضریب بازگشت ، صفحات خروجی ، صفحات برتر ، زمان صرف شده در صفحات و غیره. مهمترین آنها فقط گزارش های تحلیلی شما نیست، بلکه دانستن چگونگی ارزیابی و پاسخ دهی مؤثر به این معیارها برای برآورده کردن انتظارات کمپین های بازاریابی آنلاین شماست.

9. شما یک بستر تجاری تجارت الکترونیکی مناسب ندارید

شما همه چیز برای فروش آنلاین ندارید. شما به یک پلتفرم تجارت الکترونیکی نیاز دارید که بتوانید خود محصولات و خدمات خود را به روز کنید. دارای تجزیه و تحلیل یکپارچه باشد . ساختار درستی داشته باشد ، سازماندهی و طبقه بندی محصول را به روشی متناسب با نیازهای شما پشتیبانی کند. روش های پرداخت و حمل و نقل خاص را پشتیبانی کند. و امکان رشد شما را فراهم می کند – مانند مجنتو یا ووکامرس و یا سیستم اختصاصی فروشگاهی شما که با توجه به نیاز های شما توسعه یافته است.

پیشنهاد می کنیم مطلب “چرا ووکامرس بهترین افزونه فروشگاه ساز است ؟” را مطالعه کنید.

10. شما ظاهر (UI) وب سایت خود را به روز نمی کنید

بنیان اصلی خانه شما می توانند برای سالینان دراز بدون تغییر باقی بماند ولی رنگ دیوار ها ،  مبلمان و … هر چند سال یک بار نیاز به تغییر دارند هدف از طراحی مجدد وب سایت هم ربطی هسته ( CMS) شما ندارد ممکن است شما برای سالیان از یک سیستم مدیریت محتوا استفاده کنید ، اما سبک های طراحی وب سایت هر 2-3 سال یکبار از نظر فرهنگی تغییر می کند. این بدان معنی است که لایه های زیبایی وب سایت شما نیاز به تغییر مداوم دارند. با تغییر در طراحی وب سایت و جلب نظر کاربران می توانید نرخ CTA  خود را افزایش دهید (مورد 5 ) .

برای گرفتن نتایج بیشتر و پیش گرفتن از رقیبان خود ، از چک لیست این مطلب استفاده کنید و نحوه پر کردن این شکاف ها را استراتژی کنید تا وب سایت شما عرق نشود . یا اگر به تعدادی متخصص  نیاز دارید ، ما شما را تشویق می کنیم تا به ما تماس بگیرید. ما همیشه آماده هستیم تا در مورد وب سایت شما صحبت کنیم.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

فیلد های ستاره دار* الزامی می باشند.