چرا ووکامرس بهترین افزونه فروشگاه ساز است ؟

سعید رحیمی وبلاگ 27 فوریه 2019
چرا ووکامرس بهترین افزونه فروشگاه ساز است ؟

چرا ووکامرس بهترین افزونه فروشگاه ساز است؟

در این قسمت از آموزش های سایت دیبا پی سی  قصد داریم تا شما را با یک افزونه وردپرسی که از محبوبیت بالایی برخودار می باشد آشنا کنیم، شما به وسیله این افزونه می توانید یک سایت فروشگاهی را به سادگی مدیریت کرده باشید. شما با نصب این افزونه می توانید از امکانات بیشتری بهرمند شوید. اگر علاقه دارید تا درباره این افزونه آشنایی بیشری پیدا کرده باشید و با مزیت های آن آشنا شوید می توانید در ادامه این مقاله آموزشی همراه ما باشید.

حال اگر با فروشگاه های اینترنتی اشنایی ندارید می توانید مقاله فروشگاه های اینترنتی را مطالعه کنید سپس به سراغ این مقاله بیایید

ووکامرس

ووکامرس یکی از محبوب ترین افزونه های وردپرسی به حساب می آید که برنامه نویسی این اسکریپت بر پایه زبان برنامه نویسی Php می باشد، شما می توانید با استفاده از این افزونه کار های جالبی را در سایت فروشگاهی خود انجام داده باشید، این افزونه در نسخه های رایگان و پولی ارائه شده است که نسبت به هزینه کردن به شما امکانات مختلفی برای مدیریت داده می شود. افزونه ووکامرس که توسط تیم woothemes نوشته شده است بیش از 4,000,000 میلیون نصب فعال دارد.

راه اندازی

اگر توجه شما جلب شده است تا از این افزونه وردپرسی استفاده کنید، می توانید از طریق سایت رسمی وردپرس آخرین نسخه آنرا تهییه نمایید و پس از دانلود بر روی سیستم وردپرسی خود نصب کرده باشید. بعد از نصب این افزونه شما می توانید از قسمت پیشخوان های خود سربرگی را مشاهده کنید که مرتبط با ووکامرس می باشد، شما در این بخش می توانید تنظیمات عمومی و تخصصی در رابط با فروشگاه خود را تنظیم نمایید.

ویژگی های مثبت ووکامرس

این افزونه به دو صورت قابل استفاده می باشد، در اولین قدم شما می توانید محصولات خود را بصورت پست به فروش برسانید، این روش یکی از عمده ترین روش های فروش در حوزه دیجیتال مارکتینگ (فروشگاه های اینترنتی) می باشد. در قدم بعدی شما می توانید برای کاربران خود لینکی را ارائه دهید، در واقع این لینک جای پست را گرفته است، بطوری که در صورت خرید یک محصول لینک دانلود به کاربران سایت فروشگاهی شما داده می شود.

 

امکان متصل کردن فروشگاه به درگاه های پرداخت

این ویژگی در ووکامرس قرار گرفته است و شما به سادگی می توانید با ساخت یک درگاه اینترنتی آنرا به فروشگاه خود متصل کرده باشید. داشتن یک درگاه مستقیم برای فروشگاه اینترنتی شما می تواند یک اعتماد کامل را بین شما و مشریان ایجاد کرده باشد، پس اگر قصد دارید تا از این افزونه وردپرسی استفاده کرده باشید حتما از این قسمت استفاده کنید.

مزیت یک فروشگاه اینترنتی چیست؟

شما با ساختن یک فروشگاه اینترنتی می توانید محصولات خود را در نقاط مختلف کشور به فروش برسانید که به نوعی یک مزیت برای سایت های فروشگاهی به حساب می آید، امروزه به این فروشگاه های اینترنتی، دیجیتال مارکتینگ گفته می شود که استقبال زیادی از آن شده است.

 

چرا باید از ووکامرس استفاده کنیم؟

اگر شما از سیستم مدیریتی وردپرس استفاده می کنید می توانید افزونه های زیادی را برای مدیریت این فروشگاه ها مشاهده کنید، اما همانطور که در قسمت بالا به شما گفته شد می توانید به وسیله این افزونه محبوب کار های زیادی را بدون پرداخت کردن وجهی انجام داده باشید، پس از نظر اقتصادی این افزونه می تواند برای شما یک مزیت در کار به حساب آید، زیرا به وسیله آن شما می توانید فروشگاه خود و آمار فروش را مدیریت کنید. در قسمت زیر شما را با ویژگی هایی آشنا خواهیم کرد، که به وسیله آنها می توانید درک بهتری از این انتخاب داشته باشید.

تضمین امنیت فروشگاه شما

امنیت همیشه می تواند یکی از عوامل افزایش بازدید در هر دسته ای باشد، پس بهتر است بدانید که افزونه ووکامرس از نظر امنیت در سطحی بالا قرار دارد و شما می توانید با خیال راحت و رعایت کردن نکات امنیتی سایت فروشگاهی خود را مدیریت کنید.

 

بهینه و سازگار بودن افزونه

این افزونه می تواند با سرعت هرچه بیشتر با سایت شما سازگار شود. بصورت کلی کاربران می توانند با استفاده از سیستم های مختلفی همچون کامپیوتر ها، لپ تاپ، گوشی و …. وارد فروشگاه شما شوند، اما تا به حال فکر کرده اید که سایت شما در اندازه های (لزولیشن) مختلف چگونه به کاربران شما نمایش داده می شود؟ ووکامرس با توجه به آخرین سازگاری های خود می تواند در انواع انداز های مختلف خود را بصورت زیبا نمایان کند، این بهینه سازی به نوعی ریسپانسیو گفته می شود که ما آن را با نام فارسی شده واکنشگرا می شناسیم.

 

استفاده از یک بخش مدیرتی قدرتمند

بدون شک ووکامرس یکی از کامل ترین افزونه های مدیریتی به حساب می آید که شما می توانید با ورود به قسمت تنظیمات این بخش جزییات مختلفی از یک فروشگاه را مشاهده کرده باشید، بطور مثال ما قصد داریم در قسمت پایین تر شما را با چند پنجره ابتدایی آن آشنا کرده باشیم.

  1. انواع محصولات
  2. درگاه پرداخت
  3. مالیات
  4. حمل و نقل
  5. بازاریابی
  6. پرداخت ها

اینها تنها چندین پنجره ووکامرس می باشند که درون هر کدام از انها تنظیمات جداگانه ای دارد، پس بهتر است برای درک بهتر از ووکامرس نسخه فارسی آنرا تهییه نمایید، توجه داشته باشید که با تهییه نسخه فارسی این افزونه شما می توانید از راهنمایی آن استفاده کرده باشید.

رقابت در افزونه های مدیرتی

در قسمت های بالا گفته شد که افزونه های زیاد و مشابه این دسته وجود دارد که شما می توانید از آنها استفاده کرده باشید، بطور مثال ما می توانیم به موارد زیر اشاره داشته باشیم.

 

  • دسته اول
  1. Magento
  2. Shopify
  3. ecwid

 

  • دسته دوم
  1. iThemesExchange
  2. WP e-Commerce

 

اگر در قسمت بالا توجه کرده باشید ما آنها را به دو دسته جدا از هم تقسیم بندی کرده ایم و دلیل آن تفاوت بین آنها می باشد. در دسته اول شما می توانید این افزونه ها را در سیستم های دیگری جز وردپرس نصب کرده باشید، اما در دسته دوم بر خلاف دسته اول شما تنها قادر به نصب آنها بر روی سیستم وردپرس می باشد، پس در هنگان نصب این افزونه های رقیب بر روی سیستم مدیرتی خود دقت داشته باشید.

ووکامرس

نتیجه گیری

در این مقاله آموزشی بطور کلی آموختیم که ما می توانیم با انتخاب کردن افزونه ووکامرس برای سیستم مدیریتی وردپرس خود یک فروشگاه را به آسانی مدیریت کنیم. شما برای یادگیری بیشتر در رابط با ووکامرس و افزونه های دیگر وردپرسی می توانید از طریق سایت دیبا پی سی اقدام نمایید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

فیلد های ستاره دار* الزامی می باشند.