تست های ضروری وب سایت

سعید رحیمی وبلاگ 11 فوریه 2019
تست های ضروری وب سایت

تست های ضروری وب سایت

سایت دیبا پی سی در این مقاله آموزشی قصد دارد تا شما را با تست های راه اندازی برای یک سایت آشنا کند، منظور از این تست ها انجام دادن کار های ضروری قبل از راه اندازی آن می باشد که شما را با مشکل رو به راه نکنند. برای مطالعه این مقاله آموزشی می توانید در ادامه مقاله همراه ما باشید.

در ابتدا می خواهیم شما را  با بخش های مختلف یک تست آشنا کنیم و بعد از آن شما را با جزئیات فرعی آن آشنا خواهید شد. در بخش اول شما باید از صفحه فرود خود اطمینان پیدا کنید، شاید برای شما سوال باشد صفحه فرود چیست و چه خاصیتی برای سایت ما دارد که در قسمت پایین ما بصورت جداگانه در مورد این عنوان بحث خواهیم داشت و اما در قسمت های بعد می توانیم در رابط با فرم های ثبت نام و اتصال آنها به سرور، ریسپانسیو بودن قالب سایت، سرعت بارگذاری سایت و سئو آن اشاره داشته باشیم.

 

صفحه فرود

بخواهیم دقیق تر به این عنوان نگاهی داشته باشیم می توانیم آنرا با نام Landing Page و یا همان صفحه فرود صدا کنیم که یکی از اولین کار های تست سایت این صفحه فرود می باشد. به صفحه ای که تنها برای جذب کاربران به سایت ساخته شده است و مجزا از دیگر صفحات قدیمی سایت می باشد صفحه فرود گفته می شود و اگر دقت کرده باشید یکی از علت هایی که نام آن فرود قرار گرفته است جذب کاربران و فرود آمدن آنها بر روی صفحه ای از سایت شما می باشد.

به نکته ای که باید حتما به آن توجه داشته باشیم تفاوت این صفحه با دیگر صفحات وب سایت ما می باشد بطوری که این صفحه از دو ویژگی زیر برخوردار می باشد که دیگر صفحات از آنها برخوردار نمی باشند.

 

  1. این صفحه از فرم بندی خاصی تشکیل شده است.
  2. صفحه فرود در اصل برای کسب اطلاعات از کاربران ساخته شده است.

 

برای درک بهتر از صفحه فرود ما شما را با چندین صفحه یک سایت آشنا خواهیم کرد. بطور کلی اگر سایتی همانند آخرین اخبار را باز کرده باشید شما می توانید در این قسمت صفحه HomePage یا خانه اصلی را مشاهده کنید که از قسمت ها و بخش های مختلفی تشکیل شده است، اما اگر سایت پونیشا که در زمینه کار و رزومه فعالیت می کند را مشاهده کنید شما را در اولین قسمت آن دعوت به همکاری می کند که به این نوع صفحات برای جذب کاربران به سایت شما صفحه فرود گفته می شود. شما می توانید از این صفحات مختلف در جذب کاربران به سایت خود استفاده کنید. طراحی صفحه فرود باید به شکل فرست پیج دیزاین باشد و تمامی محتوا در یک صفحه قرار گرفته باشد و با کلیک بر روی لینک مورد نظر وارد صفحه اصلی شما شود.

 

فرم های ثبت نام

فرم های ثبت نام سایت شما می توانید تنها یکی از راه های نفوذ به سایت شما باشد پس بهتر از این مسیر را ایمن سازی کنید. کاربران شما می توانند از قسمت فرم های سایت برای شما اطلاعاتی را ارسال کنند و شما این اطلاعات را در دیتابیس های خود ذخیره کنید، برای این کار شما می توانید با استفاده از کد های php این انتقال را به سادگی انجام دهید و حتما در زمان ارسال فایل ها دقت این ارسال را بر روی مخفی قرار داده تا دچار مشکلات امنیتی در سایت خود نشوید.

ریسپانسیو

امروزه اکثر قالب هایی که در اینترنت مشاهده می کنید بر روی تمامی لزولیشن ها نمایش داده می شود، به این کار حالت ریسپانسیو گفته می شود. بطور کلی به صفحات وبی که در لزولشن های مختلف سایز مورد نظر را در خود شکل می دهند ریسپانسیو و یا نام فارسی شده آن حالت واکنشگرا گفته می شود. شما برای استفاده کردن از این ویژگی در سایت خود می توانید از فریم ورک آماده بوت استرپ استفاده کنید و تنها با اضافه کردن چندین خط کد قالب خود را واکشگرا کرده باشید.

از ویژگی های مثبت این حالت می توان به پشتیبانی کردن از تمامی حالت های لزولشن همانند بزرگ، متوسط، کوچک و حالت موبایل اشاره کرد، و کاربران شما می توانند راحت تر از صفحه شما دیدن کنند. شما برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ریسپانسیو می توانید بر روی اینجا کلیک نمایید.

سرعت بارگذاری

یکی از نکات مهمی که قبل از راه اندازی یک سایت باید آنرا تست کنید سرعت لود و یا بارگذاری سایت شما می باشد، هرچه سرعت این لود سریع تر باشد کاربران با سرعت های مختلف اینترنت می توانند در صفحه شما آنلاین بمانند. در این قسمت ما به شما چندین روش را یاد می دهیم که به وسیله آنها شما می توانید حجم سایت خود را کم کرده و سرعت لود آن بیشتر شود.

 

قبل از شروع شما می توانید با جست و جو کردن در گوگل سایت های زیادی را برای تست سرعت سایت خود پیدا کنید و با توجه به بخش های مختلف و سرور سایت شما سرعت نهایی به شما داده می شود که در مقیاس های مختلف قابل مشاهده می باشد. اولین عاملی که باعث افزایش حجم سایت شما می شود استفاده کردن از عکس های سنگین در پس زمینه و کناره آیکون های سایت شما می باشد، البته این کار منسوخ شده است اما بعضی از افراد از این کار استفاده می کنند، شما برای کاهش حجم سایت خود باید تا حداقل ممکن عکس ها را از سایت خود کم کنید و به جای آن از آیکون های فونتی یا glyphicon استفاده کنید.

glyphicon ها به اشکال مختلفی گفته می شود که در پک های زیادی موجود می باشند و شما با آپلود این فایل ها در سرور خود می توانید با دادن انواع کلاس های مختلف به تگ های خود عکس هایی با فورمت فونت به آنها دهید که مجموع حجم آنها بسیار ناچیز می باشد.

سئو

این قسمت همانند قسمت بالایی می باشد، بطوری که سایت های زیادی برای آنالیز سئو سایت شما وجود دارد، شما می توانید با وارد کردن کد های سایت خود موارد مثبت و یا منفی از نظر سئو را مشخص کنید، و یا اگر سایت شما از قبل راه اندازی شده است و قصد آن را دارید تا سئو آن را بهینه کنید می توانید با وارد کردن آدرس سایت خود نکات منفی و مثبت را از نظر سئو مشاهده کنید.

نتیجه گیری

در این قسمت آموزشی شما با چندین روش تست سایت خود قبل از راه اندازی آشنا شدید که به وسیله آنها می توانید سئو، سرعت لود و یا حالت ریسپانسیو را در آن تست کنید. برای مطالعه دیگر مقاله های آموزشی سایت می توانید از سایت دیبا پی سی اقدام نمایید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

فیلد های ستاره دار* الزامی می باشند.